karinfors.blogg.se

Hej är en tjej som är 17 år och bor i kalla Finland. Mina intressen är att sjunga och dansa, starkt intresse på modet och bakning. Denna blogg kommer att handla om mitt liv, vad jag gör på dagarna och vad som har hänt.

Stafettkarnevalen 2016

Publicerad 2016-05-22 19:39:00 i Allmänt,

 
Ja då va denna helg slut och oj vad jag har haft roligt! fredag och lördag va full med program på mitt schema så vi tar det från början haha.!

Fredag började med att jag for till skolan och skulle skriva ett prov, efter provet for jag snabbt och åt skolans mat innan jag hoppade på moppen och körde iväg till karlsplan där stafettkarnevalen skulle hållas i år.
Tillslut hittade jag en parkering och traskade fram till hajboo tältet eftersom jag skulle va bakgrundsdansare till deras låt varför bryr jag mig. Vi övade i cirka 1h, tills det var dags att uppträda jag själv var ganska nervös så ja jag tappade bort mig flera gånger men men alla gör väl misstag ibland efter att vi hade dansat så for vi upp till hajboo tältet igen och så uppträde vi där engång till och då kunde jag den bättre haha!! sedan blev vi intervjuade efter det så tog jag mina saker och for hem och ladda upp inför lördagens schema
 
HAJBOO DANSGÄNGET <3

Lördag då med klockan 6 på morgonen ( usch ) dags för dag 2 på karnevalen, för vårt lag gick det inte å bra men jag brydde mig inte så mycket eftersom jag va där för att ha kul
vi började springa klockan 9.46 och sen skulle vi springa 17,25 men vi borde ha övat mycket mera för det gick inte som vi hade planerat ( 1 person va inte alls glad ) men jag ville bara ha kul på karnevalen.
klockan 12-13 skulle jag gå till hajboo tält för att vara deras maskot och det var superkul, alla barn som tycker om hajboo ropade hajboo och så klart vinkade jag till dom haha så det var roligt efter att jag hade varit maskoten och tackat för mig hängde jag med min kompis och så träffade jag vänner som jag inte hade träffat på 1år fatta 1år känns som hundra år haha men det var roligt sen sjöng gruppen kaj på karnevalen och alla hade humöret på topp när dom sjöng.
 
 
Gruppen KAJ
värdens bästa älg STAFFAN
jag vid starten haha roligt och vilken prövning jag fick göra, det kanske inte gick suveränt bra men med mer övning så klarar vi det inte sant?
 
 
 
Så ja där har vi dagarna med massor med glädje, TACK ALLA  

Om

Min profilbild

är en tjej på 17 höstar som kommer från Finland Österbotten :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela