karinfors.blogg.se

Hej är en tjej som är 17 år och bor i kalla Finland. Mina intressen är att sjunga och dansa, starkt intresse på modet och bakning. Denna blogg kommer att handla om mitt liv, vad jag gör på dagarna och vad som har hänt.

Min lilla syster

Publicerad 2016-01-15 17:51:00 i Allmänt,

Hejsan på er!! Igår kunde man äntligen se filmen min lilla syster på dreamfilm och låt mig säga den är fantastisk finns inga ord den är super bra. Den är den första filmen med temat ätstörningar man får verkligen se hur dom som har ätstörningar kanske lever på det sättet som på filmen, hur som helst tänkte jag berätta mera om filmen.

MIN LILLASYSTER
Filmen handlar om syskonen Katja och Stella, båda gillar att åka skridskoåkning medan Katja tävlar och har åkt skridskor länge och Stella ha just börjat skridskoåkning. Det är en liten skillnad mellan dom två Katja är small och tränar varje sekund nästan av sin tid medan Stella är lite rundare och försöker träna tillsammans med sin storasyster men Stella får snart veta sanningen om Katja hon har en ätstörning!, efter att ha stoppat in fingrarna i munnen och försöker spy upp restaurangmaten på toan, träningarna för Katja blir att svårare och till slut svimmar Katja på träningen och får tyvärr ha en paus med träningarna eftersom Stella sa att hon har nått virus och Stella får svårt att kommunicera till föräldrarna, vilket leder till svåra val och sätter syskonskapet på prov. Mer tänker jag ej säga det får du se i filmen  
 
Filmen får ses barn från 11 och är 1h och 45 minuter  Drama
Huvudkaraktärerna är Rebecka Josephson och Amy ( Diamond ) Deasismont
Filmen har både skratt, tårar , ilska,
 
Bilden är en klipp från filmen 
  intervju med Amy om filmen : https://www.youtube.com/watch?v=U9U84tB7fVA

Om

Min profilbild

är en tjej på 17 höstar som kommer från Finland Österbotten :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela