karinfors.blogg.se

Hej är en tjej som är 17 år och bor i kalla Finland. Mina intressen är att sjunga och dansa, starkt intresse på modet och bakning. Denna blogg kommer att handla om mitt liv, vad jag gör på dagarna och vad som har hänt.

Klassresa & stafettkarnevalen

Publicerad 2015-05-25 16:38:00 i Allmänt,

Hej på er ja denna helg var man äntligen i Finlands huvudstad Helsingfors.

Fredag.  22.5
Dagen började med väkning klockan 5 på morgonen eftersom jag skulle åka tåg med klassen till Helsingfors då, tåget for klockan 7 vi satt ungefär i 3 timmar på tåget när vi kom fram så jick vi o åt och på wc osv... sen gick vi lite runt och tittade, ända tills vi kom fram till ett museum som va nog helt okej i min smak. Efter 1h ungefär på museet så hade vi fri tid så jag och min kompis for och kolla var butikerna fanns men vi köpte inget då eftersom vi skulle snart och äta vid en restaurang så satt vi där och åt en stund.
Efter det var det äntligen att shoppa loss for in i 3 favorit affärer och köpte lite därifrån,
(bild kommer i ett nytt inlägg ) sen va det dags att säga hejdå till klassen för jag och en annan skulle vänta på löparna till stafetten och hejarklacken, dagen gick och det blev kväll, på kvällen hände inte så mycket , vi somnade ungefär 11.30?

Lördagen 23.5

Äntligen kom dagen då ungefär 2165 unga/barn skulle till stadion för att springa och heja , vår hejarklack ropade så stadion skakade och många blev förvånade att vi hade så bra röster hahhah :))
Krista Siegfrids uppträdde vid stadion och det var suverän show.
Dagen gick och vi ropade och folk sprang för fullt efter 12 timmars ropande så var det dags att fa hem och ja stafettkarnevalen är nog ett minne för livet.
Vi var i bussen typ i 4 timmar och så var vi hemma i Österbotten vi kom hem halv 2 på söndagen och så slutet av ESC2015 då SVERIGE VANN blev så himla glad!!! har ännu ont i rösten men den kommer nog bli bra snart hoppas jag i alla fall för det står uppträdanden på onsdag och torsdag i skolan :))

BILDER ---->
väntar på folk ska komma till stadion
Bild då Krista uppträde
  Winner of the ESC is......... SWEDEN mums Måns!!!
 
 
BÄSTA KRISTA SIEGFRIDS <3
 
 
 

Om

Min profilbild

är en tjej på 17 höstar som kommer från Finland Österbotten :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela